ACTIVITEITEN

VAN ZANGSCHOOL POP UP

Een waanzinnig optreden van onze eigen talenten in een bomvolle schouwburg.

 

Dat is wat Pop Up in het Park in een notendop is. Op deze avond laten onze beste studenten hun talenten zien en horen in schouwburg Het Park te Hoorn.

 

Tijdens de diverse optredens worden de jonge artiesten ondersteund door een professionele live band, bestaande uit een groep zeer bedreven conservatorium studenten. Om de show volledig af te maken kan het publiek tevens rekenen op diverse aanvullende dansacts.

 

Komende jaren zullen we deze Pop Up manifestatie verder uitbouwen, zodat zoveel mogelijk mensen kennis kunnen maken met geweldig goede muziek en bovenal onze musicale uitblinkers!

Bij Pop Up vinden we het belangrijk dat tallentvolle leerlingen excelleren.

 

Om deze reden zijn we met de Pop Up talentenklas gestart. In deze klas wordt er extra aandacht besteedt aan diverse aspecten van het zingen en optreden. Zo wordt er veel gerepeteerd met meerstemmig zingen en werken we aan een sterke performance. Daarbij zorgen we ervoor dat talenten veel podium ervaring opdoen door geregeld op te treden voor live publiek!

 

Leerlingen kunnen in aanmerking komen voor de talentenklas wanneer één van onze deskundige docenten hier mogelijkheden voor ziet.

 

Elk jaar wordt de groep talenten aangevuld met nieuwe leerlingen. Geef je daarom snel op voor één van onze zanglessen en wie weet zing jij volgend jaar ook mee in de Pop Up talentenklas.

De manier om jezelf te laten zien is YouTube, ook hierin voorziet PopUp in cursus aanbod.

 

In de cursus "Hoe Word Ik Een YouTube Ster" leer je hoe je een goede zang opname maakt en mixt inclusief filmpje. Hoe je deze bewerkt in Imovie (mac) of MovieMaker (Windows) en hoe je een YouTube kanaal maakt en je filmpjes daar op zet. Daarbij gaan we aan de slag met je social media, een compleet pakket om ontdekt te worden dus!

 

Neem voor interesse of meer informatie contact met ons op.

Kidsgroepen

Zangles

Piano- Keyboardles